Πρόγραμμα ανταμοιβών και Όροι STAR SYSTEM

Το πρόγραμμα ανταμοιβών μας

Δημιουργήσαμε το πρόγραμμα ανταμοιβών μας STAR SYSTEM με συναρπαστικές και αποκλειστικές ανταμοιβές για να πούμε "ευχαριστώ" σε εσάς τους καταπληκτικούς πελάτες μας.

 

Τρόποι για να κερδίσετε STARS

Για τα ΜΕΛΗ:

Κερδίστε 1 STAR για κάθε € 2 που ξοδεύετε στη hairmind.gr. Μέσω του προγράμματος STAR SYSTEM ανταλλάξτε τα STARS και ξεκλειδώσετε συναρπαστικές ανταμοιβές.

Ενδεικτικά:

  • Κάντε μας Like στο Facebook: 15 STARS
  • Συστήστε μία φίλη/ο: 100 STARS

Κι αλλα!

 

Οι ανταμοιβές μας

Ενδεικτικά:

  • Έκπτωση 5% στις αγορές σας - 100 STARS προς εξαργύρωση

Συγκεντρώστε 100 STARS και λάβετε 5% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας, με τον κωδικό που σας αποστέλλεται στο email σας.

  • Έκπτωση 10% - 150 STARS προς εξαργύρωση

Συγκεντρώστε 150 STARS και λάβετε 10% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας, με τον κωδικό που σας αποστέλλεται στο email σας

 

Ανέβασμα κατηγορίας / Ανταμοιβών / VIP θέση

Με τη συγκέντρωση 600 STARS, ανεβαίνετε κατηγορία από Μέλος σε VIP, αυτό σημαίνει ότι κερδίζετε 2 STAR για κάθε € 2 που ξοδεύετε στη hairmind.gr.

 

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να συμμετάσχω στο πρόγραμμα STAR SYSTEM;

Απλά, δημιουργήστε έναν λογαριασμό πελάτη στο e-shop hairmind.gr και θα γίνετε αυτόματα μέρος του προγράμματος μας. Ή μπορείτε να συμμετάσχετε κάνωντας κλικ εδώ ή στο σύνδεσμο "Ανταμοιβές STAR SYSTEM" στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

 

Πώς κερδίζω STARS;

Κερδίστε 1 STAR για κάθε € 2  που ξοδεύετε στη hairmind.gr *. Κάθε φορά που ξοδεύετε, θα λάμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το ενημερωμένο υπόλοιπο των πιστωμένων STARS σας. Υπάρχουν επίσης πολλοί άλλοι τρόποι για να κερδίσετε STARS κάτω από την καρτέλα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ: Κερδίστε συμπληρώνωντας το προφίλς σας, ακολουθήστε μας στο Instagram, συστήστε μας σε φίλη/ο σας και πολλά άλλα. Χρησιμοποιήστε τα STARS για να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές ή αφήστε τα αποθηκευμένα για να ξεκλειδώσετε ακόμη πιο συναρπαστικές ανταμοιβές.* (Η διάρεια "ζωής των STARS είναι 12 μήνες εκτός όπου αναφέρεται αλλιώς).

 

Πώς μπορώ να ελέγξω το υπόλοιπο των STARS και να εξαργυρώσω STARS;

Μπορείτε να ελέγξετε την ισορροπία και τις ανταμοιβές σας ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο "Ανταμοιβές STAR SYSTEM" στην ιστοσελίδα μας. Κάθε φορά που ψωνίζετε στο διαδίκτυο, θα λάμβάνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το ενημερωμένο υπόλοιπο των STARS  σας. Από εδώ, μπορείτε να κάνετε κλικ στο προφίλ σας, όπου και μπορείτε να εξαργυρώσετε STARS.

 

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τα STARS μου;

Όταν έχετε αρκετούς STARS για να ξεκλειδώσετε μια ανταμοιβή, θα μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για ένα μοναδικό κουπόνι ανταμοιβής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι ανταμοιβής σας κατά την ολοκλήρωση του Checkout στο κατάστημά μας. Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε τον μοναδικό σας κωδικό στη γραμμή εκπτώσεων DISCOUNT BOX και κάντε κλικ στο κουμπί "Εφαρμογή". Σημειώστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό κουπονιού ανά παραγγελία.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Η hairmind.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ακυρώσει τα κουπόνια ανά πάσα στιγμή.
  • Τα κουπόνια μπορούν να εξαργυρωθούν μόνο μία φορά.
  • Εάν εξαργυρώσετε το κουπόνι σας στο διαδίκτυο για αγορά μικρότερη από την πλήρη αξία του κουπονιού, το υπόλοιπο του κουπονιού δεν μπορεί να εξαργυρωθεί σε άλλη αγορά.
  • Εάν επιστρέψετε κάποιο από τα αντικείμενα που αγοράσατε με ένα κουπόνι, η έκπτωση ή η αξία του κουπονιού μπορεί να αφαιρεθεί από την πίστωση επιστροφής.
  • Διατηρούμε το δικαίωμα αλλαγής οποιονδήποτε όρων, STARS και ανταμοιβών, χωρίς προειδοποίηση.

Καλές Ανταμοιβές!