Η νέες συσκευασίες Philip Kingsley

Sustainability

Ως οικογενειακή επιχείρηση, νοιαζόμαστε βαθιά για το μέλλον του πλανήτη μας. Δεσμευόμαστε να αναθεωρήσουμε το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας και να αναπτύξουμε βιώσιμα, ηθικά προϊόντα που κατασκευάζονται με βιώσιμο, ηθικό τρόπο - τώρα και προχωρώντας προς τα εμπρός. Γι 'αυτό επιλέξαμε να παράγουμε τα νέα όμορφα σχεδιασμένα βιοπλαστικά μπουκάλια από ζαχαροκάλαμο. Είναι μόνο η αρχή, αλλά έχει άμεσο αντίκτυπο στη μείωση των εκπομπών άνθρακα σε μεγάλο βαθμό.


"Πάνω από ένα εκατομμύριο μπουκάλια Philip Kingsley παράγονται ετησίως, φτιαγμένα τώρα από ανανεώσιμα βιοπλαστικά"

Η επιλογή μας να στραφούμε σε 100% ανακυκλώσιμο βιοπλαστικό καθοδηγείται από την ολοένα και πιο εμφανή συλλογική ανάγκη αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης, ιδιαίτερα στη βιομηχανία περιποίησης μαλλιών που παράγει μεγάλο αριθμό πλαστικών φιαλών. Είναι ο πιο πρακτικός και ασφαλής τρόπος να μοιραστούμε τα προϊόντα μας με τους πελάτες μας και τώρα το έχουμε κάνει θετικό για το κλίμα.


"Παραγωγή μπουκαλιών από φυσικούς, ανανεώσιμους πόρους"

Στην αποστολή μας για πιο βιώσιμες λύσεις, ερευνήσαμε όλες τις βιώσιμες εναλλακτικές επιλογές. Γνωρίζατε ότι παρά την αντίληψη ότι το γυαλί είναι μια πιο φιλική προς τον πλανήτη επιλογή, έχει πολύ υψηλότερο αποτύπωμα άνθρακα λόγω του βάρους και της πυκνότητας του; Επιπλέον, καταναλώνει περισσότερο άνθρακα στην ανακύκλωση. Το παραδοσιακά παραγόμενο πλαστικό σίγουρα δεν είναι φιλικό προς τον πλανήτη, αλλά το βιοπλαστικό από αιθανόλη που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο είναι καλύτερο για τον πλανήτη. Δεν είναι οι φθηνότερες επιλογές αλλά είναι η σωστή επιλογή για τον Philip Kingsley και τον πλανήτη.


"Ανανεώσιμο υλικό, ίδιο ανώτερο προϊόν"


Το πλαστικό είναι συνήθως κατασκευασμένο από αιθανόλη που εξάγεται από αργό πετρέλαιο, μια ταχέως φθίνουσα μη ανανεώσιμη πηγή που εκπέμπει μεγάλες ποσότητες άνθρακα κατά τη διαδικασία διύλισης. Το βιοπλαστικό μας κατασκευάζεται από αιθανόλη που είναι ένα φυσικό υποπροϊόν της βιομηχανίας ζάχαρης και είναι μια ανανεώσιμη, ανακυκλώσιμη και πιο βιώσιμη επιλογή. Οι συνταγές μας είναι ευχαριστημένες στα νέα βιοπλαστικά σπίτια τους και πιστεύουμε ότι θα είναι και ευτυχείς στο σπίτι σας (μην ξεχάσετε να τα ξεπλύνετε και να τα βάλετε στον κάδο ανακύκλωσης όταν τελειώσετε).


 

"Εκπομπές άνθρακα; Προτιμάμε τις παραλείψεις άνθρακα"

 

Πιθανώς το πιο σημαντικό, η διαδικασία παραγωγής πλαστικού από ζαχαροκάλαμο είναι αρνητική για τον άνθρακα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι για κάθε ένα κιλό I'm green™ Πολυαιθυλένιο που χρησιμοποιείται, περισσότερα από 5 κιλά CO2 απορροφώνται από την ατμόσφαιρα μέσω της φωτοσύνθεσης κατά τη φάση ανάπτυξης του ζαχαροκάλαμου. Οι εκπομπές άνθρακα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συντελεστές στην υπερθέρμανση του πλανήτη και η χρήση πλαστικού που προέρχεται από ζαχαροκάλαμο σημαίνει ότι μειώνουμε σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα.


"Και δεν είναι μόνο αυτό. Καταργήσαμε την πλειοψηφία των χαρτοκιβωτίων μας, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς"

 

Ας είμαστε ειλικρινείς, η εξωτερική συσκευασία πηγαίνει κατευθείαν στον κάδο ανακύκλωσης μόλις ανοίξετε τα υπέροχα νέα προϊόντα μαλλιών σας. Αφαιρέσαμε επίσης το 95% των χαρτοκιβωτίων από τα ράφια. Εργαζόμαστε για το υπόλοιπο 5%, αλλά στο μεταξύ έχουμε αλλάξει σε πιστοποιημένο από FSC απόθεμα, υποστηρίζοντας τη βιώσιμη δασοκομία. Αυτό είναι το πρώτο βήμα.
Πηγή: www.philipkingsley.co.uk