Τριχολογία PHILIP KINGSLEY

 

O Άγγλος τριχολόγος Philip Kingsley εφεύρε τη φράση ‘bad hair day’ και είναι ή πιο σεβαστή αυθεντία παγκοσμίως στο χώρο της υγείας των μαλλιών. Έχει ασχοληθεί πρακτικά με την τριχολογία για πάνω από 50 χρόνια και ανάμεσα στην πελατεία του συγκαταλέγονται οι  Audrey Hepburn, Kate Winslet, Renee Zellweger, Sigourney Weaver και πολλοί άλλοι.

 

Τριχολογία: Ο κλάδος της επιστήμης και της κοσμετολογίας που ασχολείται με την υγεία των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής.

Ο Philip ανέτρεψε τα στάνταρντς του χώρου της φροντίδας μαλλιών όπου οι ανάγκες καθορίζωνταν σαν «κανονικά, ξηρά ή λιπαρά μαλλιά». Πρωτοπόρησε με τη μοναδική προσέγγισή του βασισμένη στην υφή, συμπεριφορά, χημική επεξεργασία και μήκος των μαλλιών, έχωντας σαν αποτέλεσμα ένα πραγματικά εξατομικευμένο πρόγραμμα φροντίδας μαλλιών, εξαιρετικό για την απλότητά του. Η σειρά προϊόντων γεννήθηκε από τις αληθινές ανάγκες πελατών σε κλινικό περιβάλλον (σε αντίθεση με την παραγωγή προϊόντων μόνο για την κάλυψη των κενών της αγοράς) και είναι συμπαγής και πραγματικά αποτελεσματική, αρέσωντας σε εκείνους που θέτουν σαν προτεραιότητά τους την απόδοση πριν από την οικονομία. 

 

 

Ο Philip Kingsley είναι ο ιδρυτής Τριχολογικών κλινικών στο Μayfair του Λονδίνου και στη Νέα Υόρκη. Μέλος και πρώην πρόεδρος του Ινστιτούτου Τριχολόγων έχει βοηθήσει σε πολλές έρευνες και συγγράμματα σε Αγγλία και ΗΠΑ.

 

 

Η σειρά φροντίδας Philip Kingsley έχει δημιουργηθεί βασισμένη επάνω στην εκτεταμένη εμπειρία του Philip με ένα στόχο – να παρέχει σε όλους τους τύπους μαλλιών υγιή, όμορφα μαλλιά.

 

 

 

Με την υιοθέτηση μιας προσωποποιημένης και ολιστικής προσέγγισης για τη φροντίδα των μαλλιών, που περιλαμβάνει βέλτιστη διατροφή και μια τακτική ρουτίνα φροντίδας μαλλιών, τα προϊόντα Philip Kingsley παρέχουν την επιστήμη που σας βοηθάει να αγαπήσετε τα μαλλιά σας.

 

 

Περισσότερα εδώ: philipkingsley.co.uk