Εγγραφείτε και κερδίστε

Σχετικά με εμάς

Από το 1995, είμαστε αφοσιωμένοι στον κόσμο των καλλυντικών και της περιποίησης μαλλιών, βοηθώντας τους φαρμακοποιούς, τους κομμωτές και τους πελάτες τους να κατανοήσουν τον αντίκτυπο των ποιοτικών προϊόντων στην υγεία, το στυλ και την ομορφιά των μαλλιών. Τους καθοδηγούμε στην επιλογή, τη χρήση και τη βελτίωση της ρουτίνας περιποίησης μαλλιών για την επίτευξη συνολικής ευεξίας.
 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας, υποστηρίξαμε ιδιώτες και επαγγελματίες —φαρμακεία και κομμωτήρια— παρέχοντας εκπαίδευση, γνώση και έμπνευση για την προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας για τα μαλλιά. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μάς συνδέει με ανθρώπους που αναζητούν συμβουλές από ειδικούς για την επιλογή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας για τα μαλλιά και την ομορφιά τους.

Επιλέγουμε προσεκτικά μόνο brands και προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά και εμπιστευόμαστε ότι επηρεάζουν θετικά την υγεία των μαλλιών και τη συνολική ευεξία. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες αισθητικής, φαρμακευτικής, κομμωτικής και ψηφιακής τεχνολογίας, όλοι αφοσιωμένοι στην εύρεση των κατάλληλων λύσεων για τη φροντίδα των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής.

Eλπίζουμε να τα απολαύσετε κι εσείς!


Θερμούς χαιρετισμούς,
Theo Michaelides.