Σχετικά με εμάς

Είμαστε στο χώρο των καλλυντικών και της φροντίδας από το 1995. Βοηθώντας τους φαρμακοποιούς, τους κομμωτές και τους πελάτες τους να κατανοήσουν πώς ένα καλό καλλυντικό προϊόν για τα μαλλιά -αλλά όχι μόνο- θα επηρεάσει τα μαλλιά τους, πώς να επιλέξουν, πώς να χρησιμοποιήσουν και τελικά πώς να βελτιώσουν τη συνολική κατάσταση των μαλλιών, το στυλ τους και τη συνολική ομορφιά και ευεξία τους.

 

Μέσα από το ταξίδι μας, βοηθάμε πολλές φίλες και φίλους, ιδιώτες και επαγγελματίες, φαρμακεία και κομμωτήρια να αυξήσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν και να προωθούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα φροντίδας μαλλιών μέσω της εκπαίδευσης, της γνώσης και της έμπνευσης.

Σκεφτήκαμε την παρουσία στο διαδίκτυο ως έναν τρόπο για να

μένουμε συνδεδεμένοι με ανθρώπους που νοιάζονται για τον εαυτό τους, μαλλιά τους-και όχι μόνο αυτά- και την ομορφιά τους και θέλουν επαγγελματική συμβουλή για να επιλέξουν τα σωστά ποιοτικά προϊόντα για να αναδείξουν τα μαλλιά τους -και όχι μόνο τα μαλλιά τους.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ωφεληθούν περισσότεροι άνθρωποι στους οποίους τα μαλλιά μπορούν να διαδραματίσουν κάποιο ρόλο στη ζωή τους.

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος επιλέγονται μόνο μάρκες και προϊόντα που δοκιμάστηκαν και υπάρχει μια θετική θεώρηση γι' αυτές και πιστεύεται ότι θα μπορούσαν να επηρεάσουν τα μαλλιά και τη συνολική ομορφιά και ευεξία με θετικό τρόπο.

Η ομάδα αποτελείται από επαγγελματίες αισθητικής, φαρμακοποιούς, κομμωτικής και ψηφιακής τεχνολογίας.
Ελπίζεται να εξυπηρετηθούν καλύτερα άνθρωποι που χρειάζονται λύση για τα μαλλιά -και όχι μόνο- ή το τριχωτό της κεφαλής ή απλώς θέλουν ένα καλό σαμπουάν για τα μαλλιά τους!


Θερμούς χαιρετισμούς,
Theo M.