ΘΡΕΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

ΘΡΕΦΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Γεια σας θαυμάσιες αναγνώστριες και χαρούμενη πορεία μέχρι την άνοιξη!

Είμαι πολύ ενθουσιασμένη αυτόν τον μήνα - όχι μόνο επειδή οι μέρες μεγαλώνουν και είναι πιο φωτεινές, αλλά επειδή παρουσιάζουμε την εξαιρετική ΝΕΑ σειρά PURE COLOR για τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία χρωμάτων:

Anti-Fade Shampoo 100% χωρίς θειϊκό άλας για καθαρισμό χωρίς ξηρότητα

Reviving Conditioner για λείανση και απαλότητα σε εύθραυστα μαλλιά

Frizz-Fighting Gloss για να σφραγίζει, να προστατεύει, να καταπολεμά το φριζάρισμα και να σας δίνει λάμψη σαν καθρέπτης

Αποφάσισα να σχεδιάσω αυτά τα προϊόντα γιατί εδώ στον Philip Kingsley, η πιο σημαντική μας πεποίθηση είναι ότι τα υγιή μαλλιά είναι όμορφα μαλλιά. Οι πελάτες έρχονται συχνά σε μένα με ανησυχίες σχετικά με τα μαλλιά τους που έχουν υποστεί επεξεργασία χρώματος. Γιατί τα μαλλιά τους στεγνώνουν και σπάνε αφού τα βάψουν; Τι μπορούν να κάνουν για να το διορθώσουν; Πώς μπορούν να αποτρέψουν φθορές στο μέλλον; Και πώς μπορούν να μειώσουν το ξεθώριασμα στο χρώμα;

Το γεγονός είναι ότι η φροντίδα για μόνιμα βαμμένα μαλλιά μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε βαφές υψηλής ποιότητας και πηγαίνετε στα καλύτερα κομμωτήρια. Για βοήθεια, έχω συγκεντρώσει τις ακόλουθες ερωτήσεις και απαντήσεις για να απαντήσω στις πιο συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με τον καλύτερο τρόπο αντιμετώπισης των ευάλωτων μαλλιών σας.

Και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τα εκπληκτικά νέα προϊόντα Pure Color εάν τα ξηρά, εύθραυστα, επεξεργασμένα μαλλιά είναι ανησυχητικά για σας. Ελπίζω ότι θα λατρέψετε τη σειρά όσο κι εγώ.

Καλό Απρίλιο και happy hair days,

Anabel xo

Είναι κακό το να βάφω τα μαλλιά μου;

Οι ισχυρές χημικές ουσίες που εμπλέκονται στην επεξεργασία χρωμάτων επηρεάζουν τα μαλλιά σας. Μπορούν να κάνουν τα μαλλιά σας ξηρά, εύθραυστα και επιρρεπή σε φθαρμένα και σπασμένα άκρα. Η μετάβαση από ένα πιο σκούρο τόνο σε ένα πιο ανοιχτό τόνο είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τα μαλλιά σας, καθώς οι λευκαντικοί παράγοντες πρέπει να είναι ισχυρότεροι και να παραμένουν για περισσότερο. Έτσι, τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία χρώματος θα επωφεληθούν πραγματικά από επιπλέον ιδιαίτερη φροντίδα.

Τι ακριβώς κάνουν οι μόνιμες βαφές μαλλιών στα μαλλιά μου;

Πρώτον, όλες οι μόνιμες βαφές μαλλιών περιέχουν ένα συστατικό που αυξάνει το επίπεδο pH των μαλλιών σας. Αυτό χαλαρώνει και ανασηκώνει την επιδερμίδα τους, έτσι ώστε άλλες χημικές ουσίες να μπορούν να διεισδύσουν στον άξονα των μαλλιών και να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών σας.

Στη συνέχεια, οι λευκαντικοί παράγοντες οξειδώνουν τις χρωματικές πρωτεΐνες στα μαλλιά σας, αφήνοντάς τις άχρωμες.

Τέλος, η νέα χρωστική ουσία ενώνεται με το φλοιό των μαλλιών σας. Αυτές οι χρωστικές ουσίες ξεκινούν ως μικροσκοπικά μόρια (μονομερή), αρκετά μικρά για να διεισδύσουν στον άξονα της τρίχας. Αντιδρούν το ένα με το άλλο για να δημιουργήσουν μεγαλύτερα μόρια (πολυμερή), τα οποία στη συνέχεια δεν μπορούν να ξεπλυθούν. Και voila, έχετε ένα νέο μόνιμο χρώμα.

Πώς μπορώ να προστατεύσω τα βαμμένα μαλλιά μου από τη φθορά;

Όπως λέω πάντα στους πελάτες μου, τα μόνιμα βαμμένα μαλλιά είναι πολύ ευάλωτα στη θραύση. Επομένως, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα σαμπουάν, μαλακτική και προϊόντα styling που προσφέρουν στα μαλλιά σας επιπλέον υγρασία και θρέψη.

Αναζητήστε προϊόντα (όπως αυτά της σειράς Pure Color) που ενυδατώνουν και, στη συνέχεια, σφραγίζουν τα μαλλιά σας με ένα προστατευτικό φράγμα. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας και της αντοχής στη θραύση - και επίσης αποτρέπει την έκλυση του πολύ σημαντικού χρώματος.

Πώς μπορώ να σταματήσω να ξεθωριάζει το χρώμα των μαλλιών μου;

Το χρώμα εξασθενεί και είναι φυσιολογικό και αναπόφευκτο, ακόμη και με μόνιμες βαφές μαλλιών. Προκαλείται από πολλούς παράγοντες και συνήθως παρατηρείται μετά από 4-6 εβδομάδες. Οι ακτίνες UV, τα θερμαινόμενα εργαλεία μαλλιών, τα θειϊκά άλατα, τα προϊόντα με υψηλό pH και τα πολύ πορώδη μαλλιά συμβάλλουν στο ξεθώριασμα των χρωμάτων.

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε το χρώμα σας για όσο το δυνατόν περισσότερο είναι να χρησιμοποιήσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για να κλειδώσετε αυτούς τους παράγοντες και να κλειδώσετε την υγρασία ταυτόχρονα. Τα τρία προϊόντα της σειράς Pure Color αποτελούν ένα καθεστώς 360 για να κάνουν ακριβώς αυτό.

Τι είναι μοναδικό για τη νέα σειρά Pure Color του Philip Kingsley;

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα φροντίδας μαλλιών, η τριάδα των προϊόντων της σειράς Pure Color δεν προστατεύει και φωτίζει απλώς την απόχρωση των μαλλιών σας - βελτιώνουν πραγματικά την κατάσταση των μαλλιών και του δέρματος της κεφαλής σας. Αυτό δημιουργεί ισχυρότερα, πιο υγιή μαλλιά και μακράς διαρκείας χρώμα.

Εδώ είναι η επιστήμη:

Προστασία από ΦΘΟΡΑ: Οι πλούσιες σε πρωτεΐνες συνθέσεις της σειράς Pure Color ενισχύουν την ακεραιότητα, τη δύναμη και την ελαστικότητα των μαλλιών σας. Αυτό μεγιστοποιεί τη διατήρηση χρώματος και την αντίσταση στη θραύση.

Προστασία ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΑΤΟΣ: Τα θετικά φορτισμένα κατιονικά πολυμερή στις συνθέσεις μας προσκολλώνται στην αρνητικά φορτισμένη επιφάνεια των μαλλιών σας, σφραγίζοντας την επιδερμίδα τους για να δημιουργήσουν ένα έξυπνο φράγμα. Αυτό το φράγμα κλειδώνει εσωτερικά το χρώμα και την υγρασία και αποκλείει επιβλαβείς παράγοντες, όπως UV, θερμότητα και ρύπους ελεύθερων ριζών.

Θρεπτική ουσία SCALP: Φυσικά παράγωγα που περιέχονται στο Pure Color Anti-Fade Shampoo καταπραΰνουν και διατηρούν τα δέρματα της κεφαλής που είναι ξηρά και φθαρμένα μετά από επαφή με επιθετικές χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στη διαδικασία βαφής μαλλιών.

 

 

 

 

 

 

 

Από: Anabel Kingsley, Philip Kingsley Brand President & Trichologist.

 

Επιστροφή στο ιστολόγιο