3 τρόποι για να βελτιώσετε το χειμερινό σας παιχνίδι περιποίησης μαλλιών

3 τρόποι για να βελτιώσετε το χειμερινό σας παιχνίδι περιποίησης μαλλιών

 

Ο χειμώνας φέρνει συντομότερες μέρες και πιο δροσερό, ξηρότερο αέρα - ιδανικό για να βυθιστούμε στα πλεκτά, αλλά τι γίνεται με τα μαλλιά σας; Δε χρειάζονται επιπλέον φροντίδα και άνεση; Επειδή υπάρχει λιγότερη υγρασία στον αέρα, τα μαλλιά σας μπορούν να ξηραίνονται πιο εύκολα, οπότε χρειάζονται σίγουρα μια δόση επιπλέον τρυφερής φροντίδας. Ακολουθούν οι πέντε κορυφαίες συμβουλές μας για την αλλαγή της ρουτίνας σας.

Κρύψτε τα ισιωτικά

Εντάξει, γνωρίζουμε ότι για ορισμένες από εσάς, αυτό είναι ένα μεγάλο ζήτημα, οπότε παρακαλούμε (!) να χρησιμοποιείτε το Daily Damage Defence σας κάθε φορά που ισιώνετε για να προστατεύετε και να περιποιείτε τα μαλλιά. Τα θερμαινόμενα εργαλεία styling προκαλούν φθορά ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου, αλλά το χειμώνα, τα μαλλιά σας μπορεί να είναι πιο ευάλωτα στο σχίσιμο και το σπάσιμο. Γιατί να μην βελτιώσετε τα πράγματα κάνωντας ένα πιστολάκι μαλλιών πριν τα πλέξετε για όλη τη νύχτα για εξαιρετικά κομψά κύματα από το πηγούνι προς τα κάτω όταν ξυπνάτε; Τα εντελώς ίσια μαλλιά μπορούν να φαίνονται σκληρά, οπότε αυτή η απαλή εμφάνιση παίρνει την ψήφο μας για τους ψυχρότερους μήνες. Αποφεύγετε το φριζάρισμα και εξομαλύνετε τα μαλλιά που πετούν ενώ θρέφετε τα μαλλιά με το Finishing Touch Polishing Serum και θα τελειοποιήσετε την εμφάνιση.

Εάν φοράτε καπέλο, προτιμήστε κασμίρι ή / και μεταξωτή επένδυση

Ακούγεται ακριβό, σωστά; Αλλά σκεφτείτε πόσες φορές μπορείτε να βγάζετε και να βάζετε ένα καπέλο σε συνδυασμό με το κρύο σε εξωτερικούς χώρους και με κεντρική θέρμανση σε εσωτερικούς χώρους, οπότε και το ποσό της φθοράς που προκαλεί αυτό μπορεί να είναι ακριβό. Οι Τριχολόγοι μας παρομοιάζουν τα μαλλιά με το κασμίρι, δε θα σύρετε μια τρίχινη βούρτσα μαλλιών επάνω στο αγαπημένο σας πουλόβερ κασμίρι, επειδή θα σπάσει και θα κόψει τις ίνες. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικές σχετικά με το μαλακτικό υφασμάτων που χρησιμοποιείτε και να φροντίζετε να πλένετε με το χέρι. Ένα ζεστό κασμίρι καπέλο είναι ιδανικό για να προστατεύει τα μαλλιά σας από τις μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες και η μεταξωτή επένδυση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της στατικότητας ενώ εξομαλύνει την επιδερμίδα των μαλλιών αντί να την σκληραίνει.

Αφιερώστε χρόνο για μια εβδομαδιαία βαθιά φροντίδα

Η Elasticizer είναι σαν ένα πάπλωμα για τα μαλλιά σας, οπότε μη βάζετε απλά ένα λεπτό στρώμα στα μαλλιά σας, αλλά βάλτε αρκετή. Εμπιστευτείτε μας, χρειάζεστε πάντα περισσότερα από ό, τι νομίζετε, τα διψασμένα μαλλιά θα το πιούν, έτσι αν η θεραπεία δε διατηρεί το λευκό χρώμα της όταν τη φοράτε, τα μαλλιά σας τα έχουν ήδη απορροφήσει όλα! Η θρυλική μάσκα μαλλιών μας είναι περίλαμπρη με ενυδατικά έλαια και αν τυλίξετε μια ζεστή πετσέτα γύρω από τα μαλλιά σας ενώ δουλεύει, θα νιώσετε σαν μια υπέροχη αγκαλιά για τα μαλλιά σας.

 

 

 

 

 

 

 

Από: Anabel Kingsley, Philip Kingsley Brand President & Trichologist.

 

Back to blog